Vreau sa va anunt de o modificare de programa, sper ca o sa fie ok. Deci avand in vedere ca in data de 02-03.Decembrie a fost programata etapa, trebuie sa mutam aceasta etapa putin mai repede deoarece acel weekend cu 2-3 decembrie va fi weekend prelungit si ma gandesc ca multi o sa plece la munte sau undeva intr-o scurta vacanta. Acum nu pot muta pe data de 09-10 Decembrie deoarece echipa noastra Plumbers e invitat la un turneu de baschet in Serbia si de foarte mult timp am comfirmat prezenta. Datorita faptului ca cei mai multi arbitrii sunt de la noi din echipa, nu prea cred ca vom putea organiza Etapa, dar daca vom avea atunci putem, dar trebuie sa dau niste telefoane cand ne apropiem de data respectiva.

Eu consider ca am putea juca in urmatorul mod.

18-19 Noiembrie – Etapa 3
25-26 Noiembrie – Etapa 4 (Putem si in 09-10 decembrie dar trebuie sa vedem daca avem arbitrii)
16-17 Decembrie – Etapa 5
13-14 Ianuarie 2024 – Etapa De Recuperare In Mod obligatoriu
27-28 Incepem returul

O alta informatie importanta este ca, am vorbit cu Barta Paul care este directorul de la Sala Decebal si a spus ca Sala Decebal va intra in renovare undeva prin luna februarie, inca nu se stie cand. Acest lucru sigur va afecta activitatea noastra, asa ca incerc sa rezolv sa jucam la Pedagogic ca alta solutie nu prea avem ca sa termina sezonul. Asa cred ca renovarea sigura va dura minim 2 luni deoarece se va schimba parchetul si alte chestii.

Va rog referitor la etapa 4 care poate sa aibe loc in 25-26 sau in 09-10 decembrie sa va exprimati parerea pe grupul de whatsapp, apoi vad cum pot rezovla.