Dupa o lunga tacere, si o pauza de vara doresc sa revin cu informatii referitoare la sezonul numarul 21. Avem 12 echipe inscrise in campionat mai astept de la unii fisele de inscriere pentru a finaliza partea burocratica. Pana in data de 22.09.2023 voi face programa primelor doua etape si le voi afisa pe site.

Sistemul de desfasurare al campionatului va fi la fel ca si anul trecut adica nu vom juca saptamanal ci vom juca din doua in doua saptamani in weekend. vom avea doua divizii A si B, fiecare avand cate 6 echipe, puteti vedea diviziile aici pe site la rubrica standings.

In prima faza fiecare echipa va juca cu fiecare in divizia ei un singur meci ca si anul trecut dupa care primele 3 echipe din A vor retrograda si primele 3 echipe din B vor urca in Divizia A. In a doua parte al campionatului din nou fiecare va juca cu fiecare in interiorul diviziei un singur meci.

In faza finala al campionatului primele 4 echipe din ambele divizii vor juca un final four, unde se va decide cine va ocupa locul 1, 2 si 3.

Regulamentul ABLA ramane aceeasi ca si anul trecut, nu am schimbat nimic. Fiecare echipa este obligat sa plateasca taxa de inscriere inainte de a incepe prima partida din faza 1 respectiv faza 2 al campionatului.

Taxa a fost stabilita si a fost comunicata pe canalul de whatsapp si cum am mentionat se poate platii intr-o singura transa sau in doua transe egale. Daca cineva se hoatareste sa plateasca in doua transe egale atunci cand se va platii taxa in prima faza sau a doua faza nu pot lipsii bani din taxa respectiva adica daca 100 RON trebuie platit atunci nu se va accepta 90 RON. Trebuie platit in intregime altcumva echipa nu va avea drept de joc.

 

In cazul in care aveti intrebari va rog sa ma contacti personal pe Whatsapp sau la telefon

 

Mihaltian Istvan