Ceau la toti, in primul rand as dorii sa multumesc tuturor pentru participarea la sezonul aniversar cu numarul 20 si la fel pentru implicarea tuturor oficialilor si organizatorilor. Sincer sa fiu acum 20 de ani cand am inceput nu am crezut ca vom ajunge asa de departe, adica sa finalizam cu bine 20 de sezoane (mai putin cele din pandemie). Stiu ca multi au fi dorit sa ma implic mai mult in organizare dar din pacate in ultimii 5-6 ani sincer sa fiu am avut niste probleme personale si nu am avut aceeasi putere si motivatie ca inainte, oricum vreau sa ii multumesc in special lui Razvan Chivu si lui Anita si nu in ultimul rand lui Orsi ca in perioada asta au ajutat foarte mult in organizare. Sincer imi doresc ca pofta si motivatia pe care l-am avut ultima data in 2015 sa imi revina in totalitate, sper ca acest campionat devenit foarte cunoscut in Romania si singurul campionat din Arad care mai strange iubitorii acestui sport sa continue inca multi ani. Sincer motivatia mea a scazut si din cauza problemelor pe care le avem atat pe parte de oficiali si parte de arbitraj, aici ma refer ca tot mai putin suntem care se implica si vin la masa oficiala sau la fluierat meciuri, ma deranjeaza ca de mlte ori trebuie sa amanam meciuri sa etape intregi din aceasta cauza. As dorii sa vad mai multe implicare din partea tinerilor baschetbalisiti care evolueaza la cluburile din Arad cum ar fi Valbon, Best, Victoria sau alte cluburi de baschet nu conteaza ca vorbim de fete sau de baieti. Prin aceasta cale as dorii totusi sa il rog pe Bogdan Bondor pe Zsiga si pe Ramona ca sa incerce sa motiveze copii sa se implice si pe partea cealalta adica nu doar de a juca baschet ci si a veni la meciuri ca oficiali sau arbitrii. 

In viitorul apropiat le voi contact si telefonic sa incerc sa gasesc variante pentru a creste staful deoarece sezonul urmatoru 2023-2024 depinde enorm de mult de acest aspect. Eu inteleg foarte bine ca majoritatea vor sa vina sa joace si vor ca sa functioneze in continuare acest campionat dar trebuie sa inteleaga toti ca va functiona doar daca si noi ca jucatori ne implicam si pe partea opusa a mesei.

As dorii ca sa mai organizam cumva un scurt curs de oficiali si arbitrii cum am facut mai demutl si as dorii sa fac rost si de reposnabil presa ca sa avem niste stiri pe site unde nu mai e trecut nimic aproximativ de 2 ani, doar rezultate. Sincer nu am avut timp sa scriu eu de unul singur stiri dar ar fii bine ca pe site sa mai apara cate o poza de la meci si o stire cam despre ce sa petrecut in etapa respectiva dar si aici am nevoie sa se implice mai multi oameni ca in acest caz putem impartii munca si nu va fi solicitant. 

Eu sincer imi doresc ca sa continuam si din octombrie cu sezonul 21 dar am nevoie de putin timp sa pun unele lucrui la punct si as mai avea nevoie si de niste sponzorizari mai mici sa fac un tricou la oficiali si sa dam pe langa cupe si alte obiecte dar trebuie sa vad ce pot rezolva aici.

 

Diocamdata sa ramanem la cel mai apropiat eveniment partyul de 20 de ani de la infintare care din motive tehnice a fost mutat pe data de 26.08.2023 la terasa flex unde am dorii sa impartim niste premii si sa facem o petrecere cu bautura si voie buna. Legat de acest lucru o sa contactez echipele cand se apropie evenimentul si vom discuta de la ce echipa cati oameni vor participa ca sa pot rezefva mese. 

 

Inca odata va multumesc si sper ca nu am uitat nimic, sper ca ne vom intalnii cu cat mai multi la party si sper ca ne vom intalnii cu bine la anu.

 

Cu respect

Isty